Spelen voor Nederland

De introductie van Indoor Kabaddi is pas sinds mei 2019 begonnen in Nederland. De sport is bij uitstek geschikt voor mensen met een contactsport achtergrond (rugby, judo, American Footbal, e.d.) Dit omdat veel facetten van deze sport terugkomen in de sport Kabaddi.

Bij de Europese Kampioenschappen in Glasgow (Schotland) van oktober 2019 heeft het Nederlandse Team, na slechts een 4 maanden intensief trainen, de eerste echte wedstrijd Kabaddi gespeeld. Het toernooi werd succesvol afgesloten met een tweede plaats, mede door de selectieprocedure van judoka’s en rugbyspelers in ons team. Deze spelers hadden de basis al onder de knie.

In oktober 2021 werden de Europese Kampioenschappen georganiseerd op Cyprus. Ook hier werd een succesvolle bronzen medaille behaald!

Voor toekomstige toernooien is het Nederlandse team op zoek naar spelers om het team te versterken. Bezit jij over onderstaande kwaliteiten?

  • Een serieuze sportinstelling
  • Een contactsport achtergrond (liefst judo, rugby, enz.)
  • Tussen de 18 en 30 jaar oud
  • Niet zwaarder dan 85 kilogram

Heb je interesse, de tijd en de discipline om het Nederlandse Team te versterken? Stuur dan een mail via onderstaand contactformulier: