Spelen voor Nederland

De introductie van Indoor Kabaddi is pas sinds mei 2019 begonnen in Nederland. De sport is bij uitstek geschikt voor mensen met een contactsport achtergrond (rugby, judo, American Footbal, e.d.) Dit omdat veel facetten van deze sport terugkomen in de sport Kabaddi.

Bij de Europese Kampioenschappen in Glasgow (Schotland) van oktober 2019 heeft het Nederlandse Team, na slechts een 4 maanden intensief trainen, de eerste echte wedstrijd Kabaddi gespeeld. Het toernooi werd succesvol afgesloten met een tweede plaats, mede door de selectieprocedure van judoka’s en rugbyspelers in ons team. Deze spelers hadden de basis al onder de knie.

In maart 2020 worden de Wereld Kampioenschappen georganiseerd in Bombay (India). Om ook op deze kampioenschappen goed te presteren zijn wij op zoek naar spelers om ons team te versterken. Bezit jij over de volgende kwaliteiten en vereisten?

  • Een serieuze sportinstelling
  • Een contactsport achtergrond (liefst judo, rugby, enz.)
  • Tussen de 18 en 30 jaar oud
  • Niet zwaarder dan 85 kilogram

Heb je interesse, de tijd en de discipline om het Nederlandse Team te versterken tijdens de Wereld Kampioenschappen in Bombay in maart 2020? Stuur dan een mail via onderstaand contactformulier: